Tombola Micului Creștin

”Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți că a unora ca aceștia este Împărăția Cerurilor. Adevărat zic vouă: Cine nu va primi Împărăţia lui Dumnezeu ca un copil nu va intra în ea”

 Sfânta Evanghelie după Luca 10, 14-15Urmând îndemnului Mântuitorului Iisus Hristos de a purta grijă de copii, Parohia noastră ”Adormirea Maicii Domnului ” din satul Climăuți, Raionul Dondușeni a hotărât să organizeze o tombolă pentru stimularea copiilor și a tinerilor să participe la Sfintele Slujbe ale Bisericii și în mod special la Sfânta Liturghie.

Astfel pe data de 28 august 2017, hramul Bisericii noastre  ”Adormirea Maicii Domnului”, după Sfânta Liturghie, va avea loc marea extragere a câștigătorilor.Regulamentul pentru participare este următorul:1.                             Copiii și tinerii  pana la vârsta de 18 ani, care mai întâi au participat la Sfânta Liturghie, scriu(sau sunt ajutați să scrie) pe un bilețel ștampilat cu ștampila parohiei, propriul nume și prenume, apoi sub supravegherea Doamnei Preotese și a unor membri din Consiliul sau Comitetul parohial,introduc bilețelul în cutia special pregătită în acest sens.

2.                             La data menționată de părintele paroh, 28 august 2017, după Sfânta Liturghie, cel mai vârstnic participant extrage 15 bilețele, iar copiii, în ordinea extragerii, vor primi câte un cadou și câte o diplomă, pregătite de preotul paroh și membrii Consiliului și Comitetului Parohial.

3.                             Participarea la fiecare Sfânta Liturghie va  aduce fiecărui copil mai multe șanse să fie extras în ziua stabilită!

4.                             Toți copiii vor primi câte un dar din partea noastră.

5.                             Fiecare copil introduce doar un singur bilețel cu numele și prenumele său după fiecare Sfântă Litughie.

6.                             Doar cei prezenți în ziua extragerii vor avea șansa să fie premiați.

Așteptăm și alte sugestii legate de viața parohiei noastre.Mult succes și Doamne ajuta!!!